tiistai 30. syyskuuta 2014

Matkablogi! - The Urho's Slightly Bizarre Adventure

Lievää jännitystä ja jonkin sorttista innostusta on ilmassa. Lattialla on kasoittain tavaroita ja vaatteita, jotka on kirjattu järjestelmällisesti ruutupaperille laadittuun kaksisivuiseen muistilistaan. Jotain on ilmeisesti pian tapahtumassa.


Lingvistin täytyy yliopisto-opintojen ohella suorittaa kieliharjoittelu ulkomailla.
Minun kohdallani tuo aika on koittanut nyt.
Huomenna, lokakuun 1. päivänä vuonna 2014 kello 8.10 Suomen aikaa nousee Helsinki-Vantaan lentoasemalta (vai oliko se nyt nimetty Helsinki Airportiksi, tiedä nyt noista Suur-Helsinkihärdelleistä) kone, joka kuljettaa ei-niin-kovin-paljoa maailmalla matkustelleen, tulevan kääntäjä-kirjastotyöntekijän Manner-Euroopan ulkopuolelle - muttei kuitenkaan hirmuisen kauas.

Kuusi viikkoa kestävän kieliharjoitteluni vietän ystävieni nurkissa Somersetin kauniissa maalaiskreivikunnassa. Pienellä maalaiskirkonkylällä kasvaneelle moinen Sydämen asialla -maisema on mitä parahin kohde; saa olla rauhassa, mutta mikäli haluaa viettää aikaa hieman suuremmissa ympyröissä, ei esimerkiksi miltei puolen mieljoonan asukkaan Bristol ole kaukana.

Nyt siis pidemmittä löpinöittä hieman erilaisen matkustajan hieman erilainen matkablogi pystyyn!
Tavoitteenani on kirjoittaa joka päivä jotain jokaisesta tämän enkkulaisen seikkailuista Iso-Britannian rajojen sisäpuolella - pysyen kuitenkin uskollisena omille keskivertonormeista sinne sun tänne poikkeaville tavoilleni kuvata asioita, tällä kertaa matkailua.

Siispä iltapäivällä kohti etelää lähteviä kyytejä jännityksellä odottaen (sekä matkalaukkuja inventaarioluettelo toisessa kädessä pakaten): allons-y!

Alla oleva video tiivistänee tämän päivän tunnelmat melko ytimekkäästi. ;)

Halki mantujen, /
ylitse kanaalinkin. /
Hieman jännittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti