perjantai 3. lokakuuta 2014

The Urho's Slightly Bizarre Adventure - Day 3

Se banaani oli yhä siellä. Aamulenkkini kulki tänä aamuna samaa reittiä kuin eilen, eikä mikään ollut muuttunut. Hevoset yhä töllistelivät ohi juoksevaa hahmoa aamuauringon loisteessa. Tällä kertaa ehdin juoksemaan hieman pidemmälle. Hyvä merkki; olen alkanut tottumaan ympäristöön ja yleiskuntoni on parantunut.

Pirteän juoksulenkin jälkeen jouduin valitettavasti toteamaan tämän päivän kovin tapahtumaköyhäksi, sillä koulutehtävien deadline lähestyy. Koko päivä menikin käytännössä koneella istuen ja luettelointitehtäviä naputellen. Onneksi MARC21-järjestelmä on looginen ja ihan mielenkiintoinen ja ensimmäisen kurssin luennoitsija Vesa Suomisen jutut ovat kiinnostavia, joskin melko abstrakteja.

Nimiölehtien tulkitsemisessa sekä luettelointitietojen räpeltämisessä meni niin pitkään, että kirkkaan päivänvaloon aloittamani tehtävät sain päätökseen vasta pimeän aikaan. Onneksi eilisellä ostosreissulla oli Tescolta löytynyt tarjouksesta Ben & Jerry's -herkkujäätelöä, jota sai kovan työpäivän päätteeksi nauttia rennomman illanvieton lomassa. Huominenkin saattaa valitettavasti mennä koulutyön parissa, mutta viimeistään sunnuntaina ohjelmassa on jotain paljon hauskempaa!

Kompensaationa lyhyenlännäksi jääneestä tekstistä perinteinen haiku.

Luettelointia /
Ensin työ, sitten huvi /
Siispä jätskille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti