tiistai 14. lokakuuta 2014

The Urho's Slightly Bizarre Adventure - Day 14

Jälleen hidas aamu. Olin säätiedotuksen perusteella alun perin suunnitellut, että menisin vaeltelemaan ympäristössä ihan kunnolla, mutta koska todella rankan sateenkin takia aamulenkki venähti iltapäivän puolelle, päätin suosiolla siirtää kauemmaksi seikkailemisen toiselle päivälle. Juoksureittini oli sama kuin seikkailuni ensimmäisinä aamuina, hevostallien ohitse omenatarhan suuntaan. Ja tällä kertaa se kummallinen banaani oli kadonnut; ainoastaan kumollaan oleva tyyny oli enää roikkumassa tikun nokassa.

Hieman tyyriimmän asuinalueen läpi juostessani naureskelin eräälle noin puolentoista metrin korkeudelle ikkunalasia vasten pomppivalle terrierille, jonka mielestä taisin tulla hieman liian lähelle reviiriä - tai sitten otuksella oli tylsää. Lenkin, venyttelyjen ja kylvyn jälkeen ei ohjelmaan tarttunut juurikaan mitään muuta kuin seuraavan aamun Lidl-ostoslistan laatimista sekä alueen tutkimista ja vaellusreittien suunnittelua Internetin karttapalveluiden avulla. Harmaus veti jälleen energiatason erittäin alas, mutta on välillä ihan hyvä ladata akkujaan ja varautua tulevaan.

Auringon laskettua onkin sitten toinen viikko eli kolmannes oleskelustani täällä jo virallisesti mennyt - vastahan minä saavuin tänne! On vielä niin paljon nähtävää, että todellakin on parempi ryhtyä toteuttamaankin suunnitelmiaan. Hieman reilun toisen kaksiviikkoisen päästä alueella olisi luvassa vuosikymmenien ajan perinteenä pidettyjä karnevaaleja sekä tietysti halloween. Onneksi täällä ei vielä jouluvalmisteluita näe niin paljon kuin Suomessa sosiaalisenkin median kautta näyttäisi olevan, eihän tässä olla edes lähellä pikkujouluja vielä.

Huomenna voisi vihdoinkin mennä tutustumaan paikalliseen kirjastotoimintaan (ei ollut tänään mahdollista, koska Streetin kirjasto on tiistaisin suljettu). Myös tänään saamieni tuliaisvinkkien perusteella voisi katsastaa paikallisia erikoisliikkeitä sekä tehdä jo säännölliseksi muodostuvan kirpparikierroksen.

Ei tältä päivältä oikeastaan muuta, kun ei tässä nyt oikein tällä rintamalla mitään oikein tapahdu peruskoulupäivinä. Lienee siis, kuten mainittua, syytä keskittyä suurempien suunnitelmien toteuttamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti