keskiviikko 29. lokakuuta 2014

The Urho's Slightly Bizarre Adventure - Day 29

No eipä tullut tästä päivästä erityisen tuottelias. En astunut koko päivänä ulos harmaan ja sateisen sään keskelle vaan käytännössä nökötin koko päivän tietokoneen ääressä.

Toisaalta, akateemisella tasolla voidaan katsoa, että sain jotain aikaiseksi, koska huomiseen tenttiin kertaaminen oli päivän pääteema. Kertasin kaikkea mahdollista aineopintojemme oppimisympäristöstä, osallistuin kurssikeskusteluihin ja katsoin läpi kaikki aiheeseen liittyvät luennot. Jäsensin päässäni bibliografisen valvonnan perusrakenteita, tarkastin tekemäni luettelointitehtävät ja luin tiedonhakuharjoituksista saamani vertaispalautteen.

Vilkaisin aina välillä ulos samalla kun venyttelin hartioitani - ei mitään muutosta säässä. Koko seutu oli todella hiljainen johtuen edelleen syyslomasta, edes yläkerran naapureiden vauva ei älähtänytkään koko päivänä. Kun olin viiden maissa illalla saanut viimeisenkin luennon katsottua ja kuunneltua ajatuksen kanssa loppuun, huomasin suorastaan kuolevani nälkään. Puuduttava koneella istuminen ei kuitenkaan ajanut minua edelleenkään ulos edes kauppareissulle, vaan koska tunsin oloni aivan totaalisen väsähtäneeksi, metsästin jääkaapista mitä löysin ja viskasin sen pannulle. Pekonisuikaleet tikka masala -kastikkeella riisin kera ei ole paha yhdistelmä.

Loppuilta kului nauramalla Internetin ihmemaailmalle, aivoni kaipasivat totaalista nollausta.
Huomisen tentin jälkeen sitten voin taas hieman hengähtää - ennen kuin ensi keskiviikon tenttiin on alettava lukemaan. Ei se arki millään jätä opiskelijaa rauhaan, oli sitä missä hyvänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti